perhekuvaus

"Olet kyllä rautainen ammattilainen ! Noi kuvat on mielettömän ihanat !"

Studion taikaa (maxi)

"Studiokuvaus oli erittäin onnistunut ja sujuva. Ja lopputulos oli erinomainen!"

Pienet tai perhe(miljöö)

"Aivan ihanat 1v kuvat saimme! Lauantaina kävimme kuvissa ja Sunnuntaina oli jo kuvat meillä valmiina. Suosittelen!"

Pikakuvaus (Koulukuvien uusinta)

"Aivan loistava kuvaaja, huomattavasti paremmat kuvat kuin kouluissa. Lapset pitivät myös ja saatiin ihanan aitoja kuvia. Erittäin nopea toimitus. Vahva suositus!"


Lapsikuvaus (MINI)

"Kiitos, ihanista kuvista! Itse olen enemmän kuin tyytyväinen. Ja kuvat oikein onnistuneita. Näin laadukkaita kuvia tästä vilistäjästä ei olla saatukkaan!"

Hautajaiskuvaus

"Hoidit hienosti kuvaustilanteen, osasit olla riittävän huomaamaton ja liikkua hiljaa, mitä tällainen tilaisuus vaatii."

Hää miljöö kuvaus

"Kuvaus tilanne oli rento ja siitä jäi hyvä fiilis!"Häät maistraatti, studio ja miljöö

"Arvostan Emilian ammattitaitoa ja palvelualttiutta häiden valokuvaajana. Hän oli erittäin joustava valokuvauspaikkojen ja aikataulujen suhteen, mikä helpotti huomattavasti järjestelyjä. Lisäksi hänen mukava persoonansa ja kyky kuunnella asiakkaan toiveita tekivät yhteistyöstä miellyttävän kokemuksen. Valokuvat, jotka Emilia otti, ovat laadultaan hyviä. Hän onnistui tallentamaan tärkeitä hetkiä ja luomaan tunnelmaa valokuvissa. Kuitenkin hääkuvien osalta olisin ehkä odottanut hieman enemmän.

Vaikka kuvat olivatkin hyviä, en tuntenut että ne täysin vastasivat omaa visiotani siitä, jota minulla oli hääkuvien suhteen. Kaiken kaikkiaan arvostan Emilian ammattitaitoa ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Hän on taitava valokuvaaja ja hänen kanssaan oli erittäin mukava työskennellä. Kiitos panostuksesta ja hääpäivämme ikuistamisesta!"


Tervetuloa kuvaukseen