Sähköinen Passikuva vain 15€

Paperinen 16€

Kuvat toimitetaan suoraan poliisin lupapalveluun ja kuvatunnuksen saat tekstiviestillä heti kuvauksen jälkeen. Paperisen saan heti mukaan.


Opiskelijat, eläkeläiset, vammautuneet (korttia näyttämällä) 12€


Yli 6 perheenjäsentä samalla ajalla passikuvat 12€/henkilö

Kuvatulosteet

10 x15cm 0,53€/kpl

13 x18cm 0,89€/kpl

13cm x 13cm 0,99€/kpl

22cm x 28cm 4,9€/kpl

A5 7,6€/kpl

A4 8,9€/kpl


Kaikkiin tulosteisiin lisätään perusmaksu 3,9€/tilaus

Kehykset

Ajankohtaiset hinnat ja valikoima löytyvät liikkeestä sekä menu valikosta -verkkokauppa.

Hinnasto 01.05.2023 alkaen

Vastasyntynyt, lapsi ja perhe

Newborn 150€/8 kuvaa/ aikaa varataan 3h
Varausmaksu 70€ hyvitetään kuvauksen loppusummasta.


Mini (vain lapsi) 30min/4 kuvaa/89€

Maxi (lapsi ja perhe) 45min 6 kuvaa/109€

Varausmaksu 50€ hyvitetään loppusummasta.

Lisäkuvat 9,9€/kpl

-

Cake smash & Milestone

Milestone n.30min/4 kuvaa 99€
Cakesmash n.60min/6 kuvaa 120€

Kakku tilataan kauttani leipurikondiittorilta ja sisältyy kuvauksen hintaan.

Varausmaksu 50€
Hyvitetään kuvauksen loppusummasta.

-

Odotuskuvaukset

Odotuskuvaukseen vain äidin kanssa soveltuu paketti MINI ja koko perheen tai parin kanssa MAXI


Juhlat

Alkaen 189€/tunti yli 30km matkoissa matkalisä 0,90€/km

Varausmaksu kuvauspaketin ja keston mukaan, hyvitetään loppusummasta. Kuvapaketteihin sisältyy kuvat myös musta-valkoisena ja värillisenä. Kuvamäärä ilmoitetaan kaikkien kuvien yhteis määränä.

Kiire?

Ei hätää kuvat voit saada myös tunteja kuvauksen jälkeen erikseen ennen varausta sovitulla kiire maksulla 5€/per kuva.


Kuvien lisämuokkaukset erillisen sopimuksen ja hinnan mukaan, ottaen huomioon muokkauksien laajuuden ja niihin kuluvan ajan.


Jos et löydä toivomaasi kuvauksen hintaa, otathan yhteyttä.


HUOM. cakesmash kuvausta voi siirtää vain viikolla jos kakun teko jo aloitettu(elintarvikkeiden pilaantuminen). Cake smash peruutuksissa kakku maksetaan, jos sitä on alettu jo valmistaa.


Maksutapa käteinen, tilinsiirto, yleisimmät kortit, apple-ja google pay tai lasku 14päivän maksuajalla(laskutuslisä 5,9€)


Studioon ei ole esteetöntä pääsyä, mutta autan tarvittaessa rattaiden muutaman portaan kantamisen alas käytävään. (Käytävä vain studion käytössä)


Kaikki oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään


EHDOISSA VIITATAAN VALOKUVAAJAAN (Emilia Ekholm/Emilia ekholm photography) SEKÄ ASIAKKAASEEN (TILAUKSEN TEKIJÄ). TEKEMÄLLÄ VARAUKSEN HYVÄKSYT NÄMÄ EHDOT.


KUVAUKSEN TILAUS

Asiakkaan on ilmoitettava tarvittavat tiedot varausta tehdessään valokuvaajalle. Tarvittavat tiedot ovat kuvauspaketti tai kuvaustilanne, paikka, ajankohta sekä muut kuvausta tai sen toteutumista koskevat seikat.  

Varaukset tehdään toistaiseksi sähköpostitse. Vain passikuvat varauskalenterin kautta. Valokuvaajan vahvistaessa tilaus on se siten molempia sitova. Varaus on pätevä vasta silloin, kun valokuvaaja on sen kirjallisesti vahvistanut.


KUVAUKSEN HINNOITTELU

Hinta perustuu voimassa olevan hinnaston perusteella. Hintaan sisältyy kuvauspalvelu, kuvien käsittely ja toimitus.

Matkakulut kuuluvat hintaan, jos kohde sijaitsee valokuvaajan palvelualueella 30km säteellä Lahden keskustasta. Jos matka ylittyy, laskutetaan 0,90€/km ylimenevistä kilometreistä.

Jos kuvaukseen kuluu enemmän aikaan mitä varattu, laskuttaa valokuvaaja lisämaksun hinnaston mukaan.


KUVAUKSEN PERUMINEN

Asiakas voi perua kuvauksen veloituksetta 48h ennen sovittua kuvausaikaa. Jos kuvaus perutaan myöhemmin kuin 48h ennen, perii valokuvaaja 50% korvauksen alkuperäisestä eli normaali hinnasta. Jos valokuvaaja peruu kuvauksen omasta sairastumisesta tai esteestä johtuen, hän on heti yhteydessä asiakkaaseen uuden ajan varaamiseksi.

Huonon sään vuoksi peruutettuun kuvaukseen sovelletaan em. peruutusehtoja. Valokuvaaja ottaa ulkokuvat mahdollisuuksien mukaan myös huonolla säällä. Jos kuitenkin äärimmäiset sääolosuhteet estävät ulkokuvaukset, sovitaan uusi täydennys kuvausaika.

Jos valokuvaaja ei pysty toteuttamaan varausta, ei asiakkaalla ole mahdollisuutta esittää korvausvaatimuksia. Valokuvaaja pyrkii järjestämään korvaavan kuvauksen mahdollisimman pian. Asiakkaalla ei ole oikeutta esittää korvausvaatimuksia perutun kuvauksen johdosta. Varaus maksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.


KUVIEN TYYLI

Valokuvaaja ottaa kuvat parhaaksi katsomallaan tavalla. Asiakas voi esittää toiveita kuvaukseen ja valokuvaaja toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan kuvaukseen varatun ajan puitteissa. 

Kuvat käsitellään valokuvaajan parhaaksi katsomalla tavalla. Asiakkaan tulee ilmoittaa toiveet käsittelyyn ennen kuvausta. Lähtökohtaisesti käsitellyt ja toimitetut kuvat ovat sellaisenaan lopullisia tuotteita, eikä niihin sisälly lisämuokkaukset. Jos kuitenkin muokkauksessa on tapahtunut virhe tai se ei vastaa valokuvaajan laatutasoa, ovat korjaukset ilmaisia. Jos asiakas kuitenkin haluaa vielä lisämuokkauksia kuviin, veloitetaan niistä hinnaston mukainen lasku.

Kuvien muokkaukseen sisältyy valotuksen ja perspektiivin sekä värien korjaus. Tästä poikkeavat lisäeditoinnit kuten likatahrojen häivyttäminen ovat maksullisia lisäpalveluita joista veloitetaan hinnaston mukaan. Valokuvaaja ei ole vastuussa muokattujen kuvien käytöstä markkinoinnissa eikä riitatilanteista syntyvistä oikeus- tai korvausvaatimuksista.

 

KUVIEN TOIMITUS

Valokuvaaja toimittaa kuvat 1kk sisällä kuvauksen päättymisestä tai erikseen sovitulla aikavälillä pilvipalvelun kautta asiakkaan sähköpostiin. Valokuvaaja valitsee kuvat itse ja toimittaa korkearesoluutioiset käsitellyt kuvat asiakkaalle.

Valokuvaaja säilyttää valokuvia 2 kuukautta linkin toimituksesta, kuitenkin enintään 4 kuukautta. Asiakas on vastuussa kuvien lataamisesta omalle kovalevylleen aikarajan puitteissa. Jos asiakkaalla on teknisiä ongelmia kuvien lataamiseen liittyen, on hänen viipymättä otettava yhteyttä valokuvaajaan. Valokuvaajalla ei ole velvollisuutta säilyttää kuvia aikarajan umpeuduttua. Valokuvaaja suosittelee vahvasti kuvien varmuuskopiointia heti kuvien lataamisen jälkeen.

Asiakkaalla on viikko aikaa pyytää korjauksia kuviin. Jos aikaraja umpeutuu, katsotaan toimitus hyväksytyksi.

Jos asiakas tarvitsee kuvat heti (esimerkiksi tunteja kuvauksen jälkeen), kuvat voidaan sopimuksen mukaan toimittaa jo silloin sen ollessa mahdollista. Tällöin kuvaukseen lisätään hinnaston mukainen kiiremaksu.


KUVIEN KÄYTTÖOIKEUDET

Asiakkaalla on oikeudet käsiteltyjen kuvien käyttöön mediassa ja sosiaalisessa mediassa KUN kuvia ei käytetä yritystä tai henkilöä solvaavassa tarkoituksessa. Kuvien tekijänoikeus kuuluu valokuvaajalle ja hänellä on oikeus käyttää kuvia omissa markkinointitarkoituksissaan sekä nettisivulla ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas ei saa myydä kuvia eteenpäin. Asiakkaalla ei ole oikeutta saada raakakuvia käyttöönsä, ellei näin kirjallisesti sovita ja siitä valokuvaajan on mahdollista periä ennalta sovittu maksu.


VASTUU

Valokuvaaja vastaa kuvien teknisestä laadusta ja toimittamisesta asiakkaan sähköpostiin mutta ei ole vastuussa kuvien tyylillisistä piirteistä tai asiakkaan eroavasta näkemyksestä kuvien suhteen. Jos kuitenkin valokuvaajan kuvat eivät vastaa hänen laatutasoaan, valokuvaaja suostuu hyvän tavan mukaisesti korjaamaan puutteet valokuvista.

 Jos valokuvaajan laitteisto rikkoontuu eikä hän täten pysty toimittamaan kuvia, valokuvaaja sitoutuu järjestämään veloituksetta uusintakuvauksen. Jos uusintakuvausta ei haluta järjestää, on asiakkaalla oikeus saada rahansa takaisin mikäli se on jo maksettu valokuvaajalle. Asiakkaalla ei ole oikeutta esittää korvausvaatimuksia kadonneiden kuvien johdosta.


ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Kaikki erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli yhteisymmärrykseen ei päästä 30 päivän kuluessa asiakas voi ottaa yhteyttä kuluttajariitalautakuntaan.Varaa aika täältä!